MUISTILUOTSI POHJOIS-KARJALA

Muistiluotsien Laatulupaus: Muistiluotsin tehtävänä on varmistaa maakunnassaan, että muistisairaat ja heidän perheensä saavat riittävästi tietoa muistisairauksista, ohjausta ja neuvontaa näihin liittyvistä palvelu- ja tukimuodoista ja mahdollisuuden osallistua heille tarkoitettuihin, arkea helpottaviin toimintoihin. Muistiluotsit toimivat maakunnassaan sen puolesta, että muistisairaalla ja hänen perheellään olisi mahdollisuus vaikuttaa ja osallistua täysivaltaisena jäsenenä omassa toimintaympäristössään.

Muistiluotsi on asiantuntija- ja tukikeskus, joka tarjoaa tietoa, tukea ja toimintaa maakunnassa (katso valikosta toimintakalenteri). Muistiluotsitoiminnan tapahtumiin ja ryhmiin voivat osallistua myös muut kuin yhdistyksen jäsenet.

Tervetuloa mukaan!

Toimistolla ei välttämättä ole työntekijöitä tavattavissa, ellei ole sovittu aikaa. Tapaamisia voi sopia myös tarvittaessa muualle kuin toimistolle. Puhelimeenkaan vastaaminen ei aina onnistu, esim. ryhmien aikaan, joten jätä viesti, niin otamme mahdollisimman pian yhteyttä. Ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla, kirjeellä/kortilla, tekstiviestillä – sinulle sopivimmalla tavalla.