Puheenjohtajan terveiset

27.01.2020

Uuden puheenjohtajan tervehdys

Hei kaikille lukijoillemme! Ja kaikkea hyvää uudelle vuosikymmenelle! Olen Pohjois-Karjalan Muisti ry:n uusi puheenjohtaja Tarja Parviainen. Olen työskennellyt ikäihmisten ja muistiasioiden parissa yli 30 vuotta. Tällä hetkellä työni on Siun sotessa geriatrisen osaamiskeskuksen palveluesimiehenä. Yksikkönä toimimme koko Siun soten alueella. Työntekijöinä minulla ovat muistihoitajat, ikäihmisten päiväkuntoutus sekä Ikäneuvola. Koulutukseltani olen sosionomi YAMK, erikoisosaamisena Ikäosaaminen.

Muistihoitajat ovat jo vuosien ajan tehneet yhteistyötä Pohjois-Karjalan Muisti ry:n kanssa. Yhdessä kehitettyjä asioita on vuosien aikana ollut useita ja hyvä yhteistyö jatkuu edelleen. Geriatrinen osaamiskeskus ja Pohjois-Karjalan Muisti ry ovat laatineet yhteisen kumppanuussopimuksen, joka tuo lisää vahvuutta yhteistyöhömme. Yksikkömme palvelupäällikkönä on geriatri, ylilääkäri Pentti Saarinki.

Kiitän luottamuksestanne tähän puheenjohtajan tehtävään. Hallituksen tärkeimpinä tehtävinä näen kaiken sen toiminnan mahdollistamisen, jossa te toimintaan osallistujat olette keskiössä. Olen työskennellyt hallituksessa parin vuoden ajan ja olen todella vaikuttunut kaikesta siitä toiminnasta, jota Pohjois-Karjalan Muisti ry järjestää jäsenilleen. Toiminta on ihmisläheistä ja teidän tarpeistanne kumpuavaa. Muisti ry:n työntekijät ovat ihan huippuja alallaan! Lisäksi olemme ajan hermolla kaikessa uudessa, mikä liittyy muistiasioihin. Jaamme tätä tietoa myös teille jäsenillemme.

On tärkeää, että tuotte omat ideanne ja ajatuksenne työntekijöiden ja hallituksen tietoon. Näin saamme edelleen järjestettyä teille tärkeää toimintaa, kuten jo tähänkin saakka on tehty. Toivottavasti tapaamme teistä mahdollisimman monet kevätkokouksessamme!

" Iloitse, iloitse ihminen, on elämä hetki vain!

On parempi tanssia elämän tietä kuin kulkea laahustain.”

                
15.09.2020Muistiviikko tulee taas
29.07.2020Kesätauon jälkeen kohti syyskauden toimintaa
18.06.2020Kesätauko alkaa, tapaamisiin 27. heinäkuuta alkaen!
06.04.2020Vertaiskirje tulee luoksesi
30.03.2020Huomasithan! Ei päiväkirjahankkeeseen liittyvää tilaisuutta tänään!
20.03.2020Ota yhteyttä, soita tai kirjoita!
16.03.2020Ryhmiä perutaan lähiviikkoina
11.03.2020Päiväkirjan sivuilta kuunneltavaksi vertaistueksi
27.01.2020Puheenjohtajan terveiset
24.10.2019Itä-Suomen yliopiston professori Heikki Tanila: "Lääketutkimusta tehdään, mutta läpimurto puuttuu"

Siirry arkistoon »