Toimintakalenteri

Ovet ovat avoinna torstaina 15.12. kello 10 – 15 Muistilla, Rantakatu 23 A, Niskakadun puolelta toiseen kerrokseen. Tule tutustumaan ja keskustelemaan muistiasiantuntijoiden kanssa. Tule tekemään joulukortteja. Tule laulamaan kauneimmat joululaulut klo 13 alkaen ev.lut seurakunnan papin ja kanttorin kanssa. Tervetuloa tutut ja uudet kävijät!

19.12. maanantaina kello 12 lauletaan joululauluja Arto Pippurin kanssa.

Uusi vuosi käynnistyy Avoimilla ovilla keskiviikkona 11.1. kello 10 -15, jolloin erityisesti toivomme näkevämme meille uusia ihmisiä ja tuttuja, jos mietityttää, miten mennään eteenpäin. Tässä on hyvä kohta katsoa, mitä sopivaa itse kullekin löytyy. Tule rohkeasti käymään!

Vuoden vaihteessa on toiminnassa taukoa 21.12.2022 – 8.1.2023.

Tervetuloa sekä entiset että uudet tutut mukaan toimintaan!

Ota rohkeasti yhteyttä. Jutellaan ja katsotaan, mikä

toiminta sopii sinulle. Voit kysyä myös henkilökohtaisia / perheen kanssa keskusteluaikoja Leena Knuuttila p. 050 4006194.

Nyt on ajankohtaista hakea kevään kursseille!

Omahoitovalmennuskurssi kokoontuu Joensuussa kahdeksan viikon ajan todennäköisesti keskiviikkoisin kevätkaudella, ajankohta tarkentuu myöhemmin. Muistisairausdiagnoosin äskettäin kohdanneille pariskunnille, tietoa ja ryhmämuotoista tukea muistisairaalle ja puolisolle. Pulmia voi olla, muttei tarvitse olla. ”Ei vielä tarvita”, on hyvä aika tälle. Ryhmään tulijat haastatellaan.

Maakunnassa ryhmiä kokoontuu ainakin Kiteellä ja Lieksassa kerran kuukaudessa. Näistä saat tietoa ja voit ilmoittautua myös alueen muistihoitajalle. Muistihoitajien kanssa toteutamme myös maakunnassa Muistipisteitä. Polvijärvelle suunnitellaan omaisille ryhmää, kun puoliso on hoitokodissa. Nyt on hyvä aika kertoa toiveita kevään toiminnan suhteen.

Keväällä Muistin tiloissa kokoontuvien ryhmien aikataulut tarkentuvat myöhemmin.

Työikäisenä muistisairauteen sairastuneiden alle 68- v. ryhmä kokoontuu maanantaisin klo 12.00–14.00.

Muistisairaan läheisille ryhmä aina kuukauden viimeisenä maanantaina klo 12–14, tietoa ja vertaistukea.

Muisti-Kahvila muistiarkea jakaville perheille /
pariskunnille / aiemmin omahoitovalmennuksen käynneille tiistaisin kello 13- 14:30.

Kaikille avoin kohtaamispaikka Muistilla, Rantakatu
23 A, Taidemuseo Onnin taidejäljennösten äärellä kuukauden viimeisenä tiistaina klo 14 - 15.

Naisten Ystäväpiiri kokoontuu maanataisin klo
10.00–11.30.

Miesten Ystäväpiiri kokoontuu tiistaisin klo 10.00–11.30.

Kun vanhemmalla on muistisairaus, niin vertaisia löytyy kasvokkain tai etäyhteydellä keskiviikkoisin kerran kuukaudessa 16:30– 18:00. Tule mukaan tai laita sähköpostia leena.knuuttila@pkmuistiry.fi , niin saat linkin.