Toimintakalenteri 2019

Syyskauden toimintakalenteri löytyy Muistiliiton sivuilta, linkki alla. Seuraa myös Pohjois-Karjalan Muisti ry:n facebookia!

Paina tästä:

https://www.muistiliitto.fi/fi/tuki-ja-palvelut/mu..

Toimintaa on eri paikkakunnilla, mutta osallistua voi yli kuntarajojen. Jos et ole vielä mukana toiminnassa, tule tutustumaan, katsotaan yhdessä sopivin toimintamuoto. Jollei erikseen mainita osallistumismaksua tai omavastuuta, niitä ei peritä osallistumisesta


TIETOA JA TUKEA

Jos mietit jotain asiaa ja haluaisit keskustella
ammattihenkilön kanssa, ota rohkeasti yhteyttä työntekijöihin, niin varataan keskusteluaika. Voit tulla yksin tai yhdessä. Voit sopia myös omalla paikkakunnalla tapaamisen. Anna-Maijalta ja Leenalta voi kysellä myös logoterapeuttista auttamiskeskustelua. Siun soten muistihoitajat ovat apuna, jos sairauden hoitoon liittyvissä asioissa tulee pulmia esim. lääkehoito huolettaa tai vointi muuttuu nopeasti.

Tiedämme, että on tyttäriä, osa työssä käyviä, jotka ovat toivoneet ryhmää. Jos koet kuuluvasi tähän joukkoon, ota yhteyttä Leenaan p. 0504006194. Joensuussa kokoontuvaan ryhmään voisi osallistua halutessaan myös skypen kautta. Ryhmäläisten kanssa mietitään mahdollisimman monelle sopiva ryhmäaika.

Ryhmätapaturmavakuutusta emme saa ikärajoituksen takia ryhmäläisille.
Huolehdithan omasta vakuutusturvastasi tarpeittesi ja mahdollisuuksiesi mukaan.


Kelan kurssit: Jos muistisairaus on alle 76-vuotiaana, kannattaa jokaisen tutustua ja hakea Kelan muistisairaan kurssille, johon osallistutaan yhdessä omaisen kanssa. Kursseista voi kysellä Kelan toimipisteestä tai hyvä linkki löytyy Muistiliiton sivuilta.

Terveisin , Anna-Maija, Leena, Riitta